B2C diensten

Tips voor baby’s – tips & ervaringen van een ‘first time mom’

Op Tips voor baby’s deel ik mijn tips & ervaringen als ‘first time mom’. Alle onderwerpen komen aan bod: voeding, slapen, ritme, reizen, verzorging, ontwikkeling, fijne producten, etc.. 

Er zijn natuurlijk heel veel ‘mamablogs’. En wat maakt tipsvoorbabys.nl dan anders dan al die ‘mamablogs’? Het onderwerp op Tips voor baby’s is echt alleen het kind, wij hebben het niet over ouderschap, het moeder zijn, de zwangerschap, etc. 

Tips voor baby’s ontstond toen ik met mijn gezin naar het buitenland verhuisde voor een jaar. Mijn man werkt en ik zorg voor onze zoon (jan 2020). Ik vond mezelf continu terug op google, waar ik zelf eindeloos al mijn vragen en overdenkingen met betrekking tot alles wat baby is opzocht op allerlei verschillende sites. Maar al die sites lieten me toch weer met vervolgvragen achter. Ik wil dat een ander besparen door zo compleet mogelijk alles te beschrijven wat ik tegenkom, hoe ik het heb aangepakt, waarom of waarom niet, etc. Daarbij doe ik ook onderzoek zodat het een combinatie is van betrouwbare feiten en eigen ervaring. Op die manier weet je zeker dat je een compleet verhaal krijgt.

Kom je een kijkje nemen?