B2B Diensten

Tim Groeneveld, de persoonlijke bedrijfsfotograaf

Mijn naam is Tim Groeneveld van Foto Groeneveld. Ik bied aan het bedrijfsleven bedrijfsreportages, evenementfotografie en productfotografie aan. Bedrijfsreportages worden in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe voorafgegaan aan een intake op locatie.

Mijn aanpak  is écht persoonlijk. De intake voor een bedrijfsreportage gebeurt vaak op afstand via videobellen of per telefoon. Ik doet dat anders. De gratis intake is al bij u op locatie, zodat we samen het meeste uit de shoot kunnen halen. Elkaar in de ogen kijken, door en om het pand lopen, het zijn waardevolle delen van de voorbereiding. Na deze intake denken we er nog een paar dagen over na om de ideeën laten rijpen. Besluit u niet met mij door te gaan, dan vind ik dat heel jammer maar bent u mij niks verschuldigd.

Behalve bedrijfsreportages kunt u bij mij terecht voor productfotografie en evenementfotografie. Wees voor meer informatie welkom op mijn website. 📷😃