B2B Diensten

Jouw website is MIJN visitekaartje!

Natuurlijk kan ik gaan vertellen hoe geweldig mijn service is en waarom je absoluut een website bij Mango deSign moet laten bouwen. Ik kan je vertellen dat je een videohandleiding meekrijgt waarin ik uitleg hoe je zelf teksten kan aanpassen. Hoe je zelf een foto kunt veranderen.

Ik kan allemaal dingen gaan roepen die je waarschijnlijk al honderden keren gehoord en gelezen hebt en waarbij je denkt: pffff, gaan we weer.

Dat ga ik dus niet doen. Sterker nog: ik zeg helemaal niets. O nee, dat is niet helemaal waar: één ding wil ik toch wel vertellen. Dat jouw website niet alleen jouw, maar ook mijn visitekaartje moet zijn, een site die iets toevoegt aan mijn portfolio. Ik doe dus niet alleen m’n best voor jouw onderneming maar ook voor de mijne. Een beter argument om je over de streep te trekken kan ik niet bedenken!